Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Santa Barbara Polo Racquet Club iPhone 15 Abner İçi Süet Nakış Desenli Kartvizitli Kılıf - Lacivert | Azunlar

Santa Barbara Polo Racquet Club iPhone 15 Abner İçi Süet Nakış Desenli Kartvizitli Kılıf - Lacivert

Barkod : 6974057392781
Uyumlu Marka : Apple
Uyumlu Model : iPhone 15
Renk : Lacivert
Diğer Renk Seçenekleri
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

Santa Barbara Polo Racquet Club Abner Kapak 

Apple iPhone 15 uyumludur.

Yüksek Kaliteli Deri Tasarım:

Dayanıklı ve lüks his veren deri malzemesi ile cihazınızı her açıdan korurken, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Deri kaplama, doğal bir his sunar ve cihazınıza premium bir görünüm katar.

Zarif Nakış Detayları:

Şık nakış detayları, kılıfa zarif ve benzersiz bir görünüm kazandırır.

Kartvizit Bölmesi:

Arka yüzeyde entegre bir kartvizit bölmesi bulunur, bu sayede kredi kartlarınızı, kimliklerinizi veya kartvizitlerinizi yanınızda taşımak için ekstra bir alan sağlar. Cüzdan taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırarak pratik kullanım sunar.

360 Derece Koruma:

Telefonunuzu her açıdan darbelere, çizilmelere ve düşmelere karşı koruyan sağlam bir yapıya sahiptir. Cihazınızın hem ön hem de arka kısmını güvenli bir şekilde koruyarak günlük hayatta karşılaşabileceğiniz hasarlardan uzak tutar.

Hassas Kesimler:

Kamera, ses düğmeleri ve şarj girişleri için hassas kesimlere sahip bu kılıf, cihazınızı tam uyumlu bir şekilde kullanmanızı sağlar. Tüm bağlantı noktalarına ve işlevlere kolay erişim sunar.

Yumuşak İç Yüzey:

Kılıfın iç yüzeyi süet olup, telefonunuzu çizilmelere karşı koruyan yumuşak bir kaplamaya sahiptir. Bu sayede telefonunuzu güvenle takıp çıkarabilirsiniz.

Santa Barbara Polo Racquet Club Abner Kapak, işlevselliği ve zarafeti bir arada sunan bir kılıftır. Hem şık görünümü hem de koruma özellikleri ile cihazınızı lüks ve güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlar.













Benzer Ürünler