Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Newface iPhone 15 Primera Magsafe Standlı Kapak - Derin Mor | Azunlar

Newface iPhone 15 Primera Magsafe Standlı Kapak - Derin Mor

Barkod : 8683140760496
Uyumlu Marka : Apple
Uyumlu Model : iPhone 15
Renk : Derin Mor
Diğer Renk Seçenekleri
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

Newface Primera Magsafe Standlı Kapak


Magsafe Uyumluluğu: Kapak, Magsafe aksesuarlarıyla tam uyumludur. Güçlü manyetik halkası sayesinde kablosuz şarjı ve Magsafe cihazlarınızı pratik bir şekilde kullanmanıza olanak tanır. Şarj performansını kesintisiz ve verimli bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Standlı Tasarım: Entegre ayarlanabilir stand özelliği, telefonunuzu yatay ya da dikey konumda sabitlemenize olanak tanır. Film izlerken, video görüşmelerinde ya da eller serbest kullanım gerektiren durumlarda oldukça kullanışlıdır.

Tam Koruma: Dayanıklı malzemelerle üretilmiş olan bu kapak, telefonunuzu çizilmelere, darbelere ve düşmelere karşı korur. TPU kenarları, esnek yapısıyla darbeleri emerken, yükseltilmiş kenarlar da ekran ve kamera koruması sağlar.

Ergonomik ve Şık Tasarım: Zarif ve ince yapısıyla telefonunuza ekstra ağırlık katmadan şıklık sunar. Ergonomik tasarımı sayesinde ele rahatça oturur ve günlük kullanımda yüksek konfor sağlar.

Parmak İzi ve Leke Önleyici Kaplama: Özel kaplaması sayesinde kapak, parmak izi ve lekeleri minimuma indirir. Böylece, her zaman temiz ve şık bir görünüm sunar.

Yükseltilmiş Kamera Koruması: Telefonunuzun kamerasını korumak amacıyla çerçevesi yükseltilmiştir. Bu sayede, düz zeminlere koyduğunuzda kamera çizilmelerden korunur.





Benzer Ürünler