Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Newface iPhone 14 Kılıf Daisy Simli Magsafe Kapak - Siyah | Azunlar

Newface iPhone 14 Kılıf Daisy Simli Magsafe Kapak - Siyah

Barkod : 8683140729356
Uyumlu Marka : Apple
Uyumlu Model : iPhone 14
Renk : Siyah
Diğer Renk Seçenekleri
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

Newface Daisy Simli Magsafe Kapak 

Apple iPhone 14 uyumludur.


Doğadan İlham Alan Tasarım:

Daisy Simli MagSafe Kapak, doğanın zarafetini ve sadeliğini yansıtan, içinde gerçek çiçeklerin bulunduğu eşsiz bir tasarıma sahiptir. Kapak, içindeki gerçek papatya çiçekleri ve simli arka planı ile cihazınıza doğal bir güzellik katarken, her kapak kendi içinde benzersizdir. Bu, telefonunuzu hem korurken hem de ona kişisel bir dokunuş ekler.

MagSafe Uyumlu:

Kapak, MagSafe aksesuarları ve şarj cihazları ile tam uyumludur. İçerisinde yer alan güçlü manyetik halka, MagSafe şarj cihazları ve aksesuarlarıyla sorunsuz bir bağlantı kurmanızı sağlar. Kablosuz şarj işlemini kapak çıkarılmadan gerçekleştirebilir, aynı zamanda MagSafe aksesuarlarınızı kolayca kullanabilirsiniz.

Dayanıklı ve Koruyucu Malzeme:

Daisy Simli MagSafe Kapak, cihazınızı günlük hayatta oluşabilecek darbelere, çizilmelere ve düşmelere karşı korumak için dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Esnek yapısı sayesinde telefonunuza mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve kolayca takılıp çıkarılabilir.

Yükseltilmiş Kenar Koruması:

Kapak, telefonunuzun ekranını ve kamerasını koruma altına almak için yükseltilmiş kenarlara sahiptir. Bu özellik, cihazınızı düz bir yüzeye koyduğunuzda ekran ve kameranın çizilmesini engelleyerek ekstra koruma sağlar.

Kolay Erişim ve Düğme Hassasiyeti:

Kapak, telefonunuzun tüm portlarına, düğmelerine ve işlevlerine tam erişim imkanı sunar. Düğme hassasiyeti korunarak, cihazınızın ses kontrolü, güç düğmesi gibi işlevleri rahatlıkla kullanılabilir.







Benzer Ürünler