Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Movenchy Airpods 3 (3.nesil) MO-A8 Armor Kılıf - Gümüş | Azunlar

Movenchy Airpods 3 (3.nesil) MO-A8 Armor Kılıf - Gümüş

Barkod : 8683140576165
Uyumlu Marka : Apple
Uyumlu Model : Airpods 3 (3.nesil)
Renk : Gümüş
Diğer Renk Seçenekleri
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

MO-A8 Armor Kılıf

MO-A8 Armor Kılıf, kulaklıklarınız ve şarj kasanızı güvenle korumanız için tasarlanmış şık, modern ve dayanıklı bir çözüm sunar. Spor tarzıyla dikkat çeken bu kılıf, günlük kullanımda hem pratiklik hem de estetik sağlar. 

Şık ve Sportif Tasarım: Modern ve sportif bir görünüm sunarak hem şıklığı hem de işlevselliği bir araya getirir. Göz alıcı tasarımıyla kulaklıklarınızı tarzınıza uygun şekilde taşıyabilirsiniz.

Dayanıklı Malzeme: Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilen kılıf, kulaklıklarınızı ve şarj kasanızı çizilmelere, darbelere ve diğer dış etkilere karşı üstün koruma sağlar.

Tam Uyum: Kulaklık şarj kasanıza tam uyum sağlayan kılıf, cihazınıza mükemmel bir koruma ve sarmalayan bir yapı sunar. Kolayca takıp çıkarılabilir.

Taşıma Kolaylığı: Askısı sayesinde çantanıza, belinize veya başka bir yere asarak kulaklıklarınızı her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece kulaklıklarınızı unutma derdine son verirsiniz.

Hafif ve Nefes Alan Doku: Hafif yapısı ile günlük kullanımda rahatlık sağlar. Nefes alan doku sayesinde kulaklıklarınızı nemden ve terden korur, böylece her zaman güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.






Benzer Ürünler