Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Joko iPhone 16 Plus PVD Metal Kamera Lens - Yeşil | Azunlar

Joko iPhone 16 Plus PVD Metal Kamera Lens - Yeşil

Barkod : 8683140804602
Uyumlu Marka : Apple
Uyumlu Model : iPhone 16 / iPhone 16 Plus
Renk : Yeşil
Diğer Renk Seçenekleri
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

Joko PVD Metal Kamera Lens


Yüksek Kaliteli PVD Kaplama: Joko PVD Metal Kamera Lens Koruyucu, dayanıklı ve şık bir koruma sağlamak için fiziksel buhar biriktirme (PVD) kaplama teknolojisi ile üretilmiştir. Bu kaplama, koruyucunun uzun ömürlü olmasını sağlayarak lensin çizilmelere, darbelere ve aşınmalara karşı dayanıklılığını artırır.

Üstün Kamera Koruması: Cihazınızın hassas kamera lensini çizilmeye, toza ve darbelere karşı korur. Aynı zamanda kamera performansını olumsuz etkilemez ve yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekimlerini destekler.

Minimalist ve Şık Tasarım: Ultra ince ve hafif yapısı sayesinde telefonunuzu kalınlaştırmaz ve telefonunuzun orijinal tasarımını korur. Şıklığından ödün vermeyen bir koruma sağlar.

Kolay Uygulama: Yapışkanlı yüzeyi sayesinde montajı son derece kolaydır. Lensinize tam oturur ve kayma yapmadan güvenle yerinde kalır. Ayrıca gerektiğinde iz bırakmadan çıkarılabilir.

Tam Uyum: iPhone ve diğer uyumlu modellerin kamera lensine mükemmel şekilde uyar, tüm lenslerin ve flaşın sorunsuz çalışmasını sağlar.

Benzer Ürünler