Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Yesido ST14 BT 5.1 Capasitive Type-C Dokunmatik Stylus Pen Kalem - Beyaz | Azunlar

Yesido ST14 BT 5.1 Capasitive Type-C Dokunmatik Stylus Pen Kalem - Beyaz

Barkod : 6971050269348
Uyumlu Marka : Marka yok
Uyumlu Model : Model yok
Renk : Beyaz
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

Yesido ST14 BT 5.1 Capasitive Type-C Dokunmatik Stylus Pen Kalem



Yüksek hassasiyetli dokunmatik kalem, ekran üzerinde düzgün ve hassas bir yazma veya çizim deneyimi sunar. Özellikle grafik tasarım ve not alma gibi uygulamalarda performansını gösterir.

Tasarım ve Pil Kapasitesi: 

165mAh kapasitesindeki batarya ile donatılmıştır. Bu, uzun süreli kullanım için yeterli enerji sağlar.Tam şarj edildiğinde yaklaşık 10 saat kesintisiz kullanım süresi sunar. Bu, yoğun çalışma ve çizim seansları için idealdir.

Pil Durumu Gösterimi: 

Bluetooth bağlantısı ile pil durumunu gösteren bir özelliğe sahiptir, böylece pil seviyesini kolayca takip edebilirsiniz.

Kolay Kullanım:

 Kalem, yanlış dokunma ve ofset sorunlarını engelleyen teknolojilere sahiptir, böylece daha hassas ve doğru çizimler yapabilirsiniz.Stylus kalem, manyetik özellikleri sayesinde kolayca taşınabilir ve saklanabilir. Ayrıca, eğimli boyama desteği ile farklı açı ve tarzlarda çizim yapmanıza imkan tanır. Yalnızca iPad ile uyumlu olup, çift dokunma ve normal kullanım modları sunar, bu da çok yönlü bir kullanım deneyimi sağlar.

İşlevsel Menü Düğmesi: 

Kalem üzerinde bulunan işlevsel menü düğmesi, çeşitli ayarları kolayca kontrol etmenizi sağlar.

Hızlı Şarj Özelliği:

5 dakika hızlı şarj ile 2,5 saatlik kullanım süresi sağlar. Bu özellik, kalemin kısa süreli şarj ile hızlıca kullanılabilir hale gelmesini sağlar.





Benzer Ürünler