Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Yesido iPhone 14 TG17 AutoKit Cam Ekran Koruyucu - Siyah | Azunlar

Yesido iPhone 14 TG17 AutoKit Cam Ekran Koruyucu - Siyah

YENİ
Barkod : 6942314405482
Uyumlu Marka : Apple
Uyumlu Model : iPhone 14
Renk : Siyah
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

Yesido TG17 AutoKit Cam Ekran Koruyucu


Yüksek Sertlik:

9H sertlik derecesine sahip bu cam ekran koruyucu, telefonunuzu çizilmelere, darbelere ve günlük aşınmalara karşı en iyi şekilde korur. Sert yapısı, ekranınızı güçlü bir şekilde muhafaza eder.

Yüksek Şeffaflık:

Ultra şeffaf tasarımı sayesinde ekranın renk canlılığı ve parlaklığı bozulmadan korunur. Ekranınızın doğal görüntü kalitesini sunar, herhangi bir bulanıklık veya renk değişikliği yaratmaz.

Parlama Önleyici Kaplama:

Göz kamaştırıcı ışık yansımalarını azaltarak daha rahat bir ekran deneyimi sunar. Hem iç hem de dış mekanlarda ekranın netliğini korur.

Parmak İzi ve Yağlanma Önleyici:

Özel yüzey kaplaması sayesinde parmak izi, yağ ve kir tutmaz. Ekranınız her zaman temiz ve berrak görünür, kolayca silinebilir.

Tam Ekran Koruması:

Telefonunuzun ekranını köşelerden köşelere kadar kapsar ve korur. Hassas kesimi, ekranın kavisli bölümlerine dahi tam uyum sağlar, böylece tam koruma sunar.

Hassas Dokunma:

Yüksek hassasiyetli yapısıyla dokunmatik performansını etkilemez. Ekranın tepki süresi ve hassasiyeti, ekran koruyucu takılıyken de mükemmel kalır.

Kolay Uygulama:

Baloncuksuz ve kolay montaj için özel yapıştırıcıya sahiptir. Uygulama sırasında hava kabarcığı oluşturmaz, ekranınıza mükemmel şekilde yapışır.

Dayanıklı Yapı:

Uzun süreli kullanımda bile dayanıklılığını kaybetmez. Ekranınızı sürekli koruyarak, darbe ve çiziklerden etkilenmesini önler.




Benzer Ürünler